Csütörtökön kezdődött el Stohl András kártérítési pere, amelyben 12 millió forintot követel Kaincz Pál a színész által okozott baleset, és az annak következményeként fellépő beszűkült mozgása miatt. Stohl eddig 1 milliót ajánlott, ugyanis szerinte a biztosító kifizette az okozott kárt - számolt be az RTL Klub Híradója.

"Hát ez nem igaz, ez becsületsértés. Ilyet hogy mondhat egy bírónő előtt, hogy ez nem sírás. Húú, azt a mindenit, ezt be kell perelni" - távozott az egyik hozzátartozó dühödten a bíróságról, miután Ruttner György, Stohl ügyvédje kétségbevonta a nő könnyeinek valódiságát. A Blikk felvételei korábban Kaincz Pál állapotát vonták kétségbe: a videón jól látszik, hogy az idős ember változatlanul gazdálkodik és létrára mászik, holott panaszai szerint fájdalmai vannak a baleset óta.

A tárgyalás zárt ajtók mögött zajlott, néha kiabálást lehetett bentről hallani. Erről Mester Csaba, a felperes ügyvédje azt mondta, hogy amikor a biztosító képviselője "olyat akart jegyzőkönyvbe diktáltatni a Pali bácsi szájából, ami nem úgy hangzott el". Stohl András nem jelent meg a tárgyaláson. "Szerinte voltak károk, de ezek a károk már megtérítésre kerültek a felperes részére" - mondta Ruttner.

A következő tárgyalási napot a bíróság november 13-ra tűzte ki, ekkor valószínűleg az orvosszakértők véleménye is elhangzik majd.