A jelenleg 4,5 éves börtönbüntetését Tiszalökön töltő színész, nagyvonalúan fizetett majdnem anyósának - írta a Blikk.

A nő, akit a színész Mamikának hívott, csak jót mondott Damuról.

"Tudtom nélkül sohasem vett el tőlem pénzt, magamtól adtam kölcsön, még a gyógyszereimre félretett ezresekből is, mert amikor pénzhez jutott, azonnal megadta. Ha tehetem, meglátogatom, hiába szakított vele a lányom. Annak ellenére érzek így, hogy Juditkám októberben sírva jött haza azzal, hogy Roli megpofozta, de néhány óra múlva könyörgött, bocsásson meg; még senkit sem szeretett úgy, mint őt."

"Ügyfelem utolsó szinkronmunkájáért járó fizetését nekem adták át a napokban. Damu Roland rendelkezett róla, hogy mire fordíthatom. Három részletben kölcsönkért – összesen 38 ezer forintot – „anyósának" küldte el. Átvételi elismervény készült, hogy egyéb követelése sem volt menyasszonyának, Juditnak, sem édesanyjának, Éva asszonynak nincs vele szemben. A fennmaradó fizetését a fogvatartotti számlájára utaltam, hiszen ebből vásárolhat magának cigarettát, telefonkártyát és minden egyebet, amire szüksége van. Damu Rolandnak nincs könnyű dolga, hiszen a pénz hamar elfogy, mihamarabb dolgoznia kell – tette hozzá az ügyvéd.

Azt még nem lehet tudni, hogy könyvtárban kap-e melót a színész, vagy a konyhán, a raktárban vagy esetleg a szemétválogatóban kell majd dolgoznia.