18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden Máté ordítva másnapos, a többiek travik

2012.05.08. 22:25 Módosítva: 2012.05.08. 22:28

Éden Máté nehezen bírta lábon kihordani azt a másnapot, amelyet a minapi részegsége okozott – tudjuk, amikor pisilés közben leesett a teraszról, bele a kultúrnövényzetbe. Erre amúgy ő maga nem emlékszik, de a hátán lévő vágás alighanem segített eszébe juttatni. Aztán meg ordított, amíg társai elvonszolták egy napozóágyig. Aki úr, így is úr.

Később aztán magához tért, és csatlakozott ahhoz a beszélgetéshez, amelyet a többi férfi a tökéletes mellekről folytattak, ha már beköltözött az Éden Hotelbe egy újabb műmellű lány, Szöcske. A csoffadt mell nem menő.

Igazán azonban csak estére tért magához, amikor a játékosok azt a feladatot kapták, öltözzenek be szobatársuknak. A fiúk mind elképesztően ribancosan viselkedtek, meglepő átéléssel hozva a figurát.

Pít örült, hogy nem józanul érte a feladat („igazából úgy voltam vele, hogy ha már egyszer beöltözök, akkor megpróbálok megfelelni ennek a szerepnek. Úgyhogy elég jól ment, a hangomat kicsi elváltoztattam, aztán „molesztáltak” egy kicsit a „fiúk””) másoknak azonban voltak problémái a dologgal. "Az első gondolatom az volt, amikor elolvastuk a levelet, hogy lehet, hogy inkább ki kéne mennem azon az ajtón és nem kéne ezt vállalni” – fogalmazta meg Levente. Máté élvezte a helyzetet és viccesnek találta, Márk csak annyit mondott: "„Anya, apa, ne haragudjatok, én nem gondoltam ezt át.”