Maros Gábor operaénekest tavaly Szentendréig üldözték, majd megverték támadói. Pénteken mégis gyanúsítottként hallgatták ki a  Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályán. Az ügyet két részre bontották, az egyiket Szentendrén, míg a másikat Budapesten vizsgálják.

Dr. Hegedűs László, az énekes ügyvédje mondta el a Blikknek, hogy mi történt a kihallgatáson.

"Megtörtént a gyanúsítás. Gábor állítólag a sértettek elé vágott autójával a Margit hídon, s fékezésre kényszerítette őket.  A művész úr tagadja bűnösségét. Egyértelmű, hogy nem valósult meg bűncselekmény. Közlekedési szakértőt kérek. Hogy bizonyítsuk igazunkat, rekonstruáltatni fogjuk a történteket."

Ha bűnösnek találják az operaénekest, 100-200 ezer forint közti büntetésre számíthat. Az ügyben, a meggyanúsított Maros is megszólalt.

"Egy szó sem igaz abból, amivel gyanúsítanak. Harminccal lehetett döcögni a fordulóban. Ha akartam volna, akkor sem tudtam volna bevágni eléjük. Minden pont fordítva történt. Nem szeretném leülni a pénzbüntetést. Majd felveszek kölcsönt vagy kérek a barátaimtól. Megrendítő, hogy ilyen előfordulhat. "