Shane Warne előző feleségének nem tetszik, hogy exe új csaja anyaszerepben villog - osztotta meg a párkapcsolati nehézségekről szóló hírt a Female First.

A színésznőt arra kérte az ex, Simone Callahan, hogy fejezze be, hogy anyát játszik gyerekeivel.  Ha ez nem lenne elég fenyegetés, Callahan tiszteletlennek titulálta Hurley-t egy interjúban, jelentsen ez bármit is.

A nő akkor kapta fel a vizet, amikor a három gyerek mama2-nek kezdte hívni Hurley-t.

Az Australia's Woman's Day magazinnak nyilatkozó ex nagyon kiakadt, pedig ideje lenne feldolgoznia, hogy utána is van élet. „Nem tudom ellenőrizni, amit az emberek mondanak, de ez tiszteletlenség részükről. Ő nem az anyjuk, és a gyerekek pontosan tudják, hogy mi a helyzet."

Az exmodell exet sokkolta amikor azt látta, hogy gyerekei részt vettek egy fotózáson apjukkal és annak menyasszonyával.

„Mindig fontos volt számomra, hogy megvédjem a gyerekeimet. Ők fiatalok és befolyásolhatóak, és én mindig megpróbáltam őket a földön tartani, és amennyire lehet normális életet biztosítani számukra.

„Kínos helyzet volt, amikor Hurley és Shane Warne megjelentek a lányom iskolájánál, és persze velük együtt egy csomó fotós is érkezett.” - magyarázta a felzaklatott Simone Callahan.