Varnus Xavér a Mokka vendégeként arról moralizált, hogy úgy lett felkonferálva, mintha reggel zuhanyzás közben életét vesztette volna. Pedig csak arról beszélt, hogy most már készen áll rá, hogy két gyereke mellé egy harmadikat is bevállaljon.

Az orgonista úgy tett, mintha meglepte volna, hogy ezzel a hírrel foglalkozik a tévé, szerinte az lenne a hír, ha kiderülne, hogy " a székesfehérvári püspök vállal gyereket". Varnus szerint ő már készen áll az apaságra, mert most már van türelme a gyerekekhez. Ezt kutyáján tesztelte, akihez mint kiderült "rettenetesen sok türelme" van. Azt is megtudhattuk a Mokkából, hogy 20 évvel ezelőtt "nagyságos asszonyokkal éltem, akiknek nem volt kedvük éjszaka felkelni és pelenkázni", ezért az orgonista élete egy darabig a Bach-tisztába tevés tengelyen mozgott. Az sajnos nem derült ki a műsorból, hogy Varnus összetalálkozott-e egy rendes nővel, aki hajlandó éjszaka felkelni.

A lényeg az, hogy Varnus Xavér egy aluljáróban fog koncertet adni, ahová az 1400 kilós orgona is lekerül valahogyan, és a tervek szerint Kossuth-díjas barátai is fellépnek majd. Hogy kik ők, azt egyelőre titok övezi.