Gyomorfekélyt kapott, összeomlott, jelenleg pszichiátrián kezelik Oláh Ibolyát - írta a Blikk. Az énekesnő cégét milliós adótartozás miatt felszámolták, ráadásul karácsonykor megtámadták. Idegrendszere nem bírta tovább, minderről pedig a Szabad Föld nevű újságnak nyilatkozott a napokban:

„Mostanában túl sok minden történt velem, amit képtelen vagyok feldolgozni. Rengeteg fájdalom gyűlt össze bennem. Elárulom neked, pszichiáterhez járok, már gyógyszer is kell. Összeomlottam, fáradt, gyenge vagyok, nem tudok százszázalékosan teljesíteni. Gyomorfekélyem is van, nem érzek késztetést az evésre, bébiételekkel tartom fenn magam. Rövid idő alatt hatvannyolc kilóról ötvenkettőre fogytam le. Segítségre van szükségem. Amíg a doktornővel beszélgetek, végig bőgök és remegek". A Blikknek Oláh Ibolya ügyvédje, Ruttner György megerősítette a hírt, hozzátette, a számlaképtelenség miatt az is nehézséget okoz, hogy koncertek után hogyan fizetik ki az énekesnő munkáját.

Oláh Ibolya korábban is nyilatkozott arról, hogy orvosi segítséget kért problémái feldolgozásához, de akkor még nem szedett nyugtatókat.