Csalás miatt járt a rendőrségen Zalatnay Sarolta – írja a Bors. A lap információi szerint az énekesnőt az IV. kerületi rendőrkapitányságon hallgatták meg egy állítólagos, ki nem fizetett tartozás miatt. A pénzt egy házaspár, N. Ferenc és felesége kölcsönözte az énekesnőnek.

"Semmi gond nem is volt, amíg a pár össze nem ugrott. Ha jól tudom, elég csúnyán váltak el, az asszony ez után jelentette fel Zalatnayt – talán bosszúból, esetleg féltékenységből, vagy mert nem kapott pénzt a volt férjétől. Ferenc azonban felhívta ügyfelemet, hogy írásban igazolja, a pénz nagy részét visszaadta neki, sőt a fennmaradó összeget nem kéri vissza. Tény, hogy meghallgatták a rendőrségen Zalatnayt, de álláspontunk szerint nincsen „ügy”, így Saroltának nincs miről vallomást tennie – nyilatkozta a lapnak a témával kapcsolatban dr. Medveczky Mihály, az énekesnő ügyvédje.

Az énekesnő az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott: teljesen ártatlannak tartja magát, és szerinte csak pénzt akarnak kicsalni tőle. Zalatnaynak az utóbbi egy évben volt pár köre a bíróságon: egy alapítvány vezetője csalással vádolta, az eljárás megszüntetése után pedig az énekesnő egy huszárvágással beperelte feljelentőjét.