Éden-Aranypart Levi (Járvás Levente) és kispajtása, Ádám ma közzétette közös együttesük, a Golden Coast második klipjét, a Sziát. A debüt egy héttel ezelőtt volt esedékes, ám mint az a duó a Facebookon közzétette, "Őszinték leszünk Beb....unk :D ezért ma nincs premier ma buli van! a premier csúszik egy hetet!". Igaz, később kommentben hozzátették: "a be...st csak vicnek szántuk! sajnos olyan hirt kaptunk amire egyikünk sem számitott! de erről nem szeretnénk beszélni! reméljük megértitek! nemsokára fröcsögni fog a Szia!".

"Az első klip nagy nézettséget produkált, emiatt gondoltuk, hogy több számot is csinálunk, már a kislemez is készen van" – mondta el a Velvetnek É. A. Levi. Elmondása szerint a klip nagyon bulizós lett, de történet is van benne. "Ebben a klipben is magunkat alakítjuk, szerintem elég viccesre sikerült. Próbáljuk magunkat adni, például a színes cuccokkal is. Az LMFAO-hoz tudnám hasonlítani." Mindezt ítéljék meg önök, íme a Szia.

A realitycelebből lett könnyűzenei jelenség  egyébként nyár közepére várja első gyerekét menyasszonyától, Sarah-tól. "Erről nem nagyon szeretnék beszélni, de annyit elárulhatok, hogy júliusban fog megszületni. Szerintem simán bevállalnám az apás szülést. Az esküvőt pedig most nyárra tervezzük." Szerencsére a Facebookos oldalán szóbővebb, az alapján úgy tűnik, a gyerek fiú, és Dominiknak fogják hívni. Egyébként nem ő az egyetlen Éden-szereplő, akinek hamarosan gyereke születik: Éden1 Niki, azaz Dékány Nikoletta várandós.