"Ezt ne nézd meg, ha kedves az életed!" – írta Dopeman a Dopeman TV honlapján új videójáról. A rapper a révkomáromi Castello klubban lépett fel, koncertje után pedig egy hetero pár élő szexműsort adott a színpadon. Erre szerinte nem lett volna szükség.

"Nagy a tűrőképességem, sok mindent megéltem, tudom, hogy én is gyakran kicsapongok. Szürreális rémálom volt ez, igazi horrorpornó, nagyon érdekes tapasztalat. Olyan érzésem volt, hogy egy olyan párt látok, akik nem tudnak máshogy pénzt keríteni, nem profikat. És ez megtörténik a XXI. században, egy demokráciában, az Európai Unióban" – fejtette ki berzenkedése okát a Velvetnek. Íme, a felvétel.

A rapper hozzátette, a jelenség számos kérdést felvetett benne, de jobb azokat nem megválaszolni. "Nem vagyok prűd, kifejezetten szeretem az erotikus szórakoztatóipart, az olyan pornót, amiben jó csajok szerepelnek, a milfhunter filmeket. Nem szokásom embereket a külsejük miatt bántani, mert arról senki nem tehet. De tudni kéne, hogy színpadra valók-e, vagy nem. Olyan érzésem van, mintha Szméagol szeretkezését néztem volna meg, a Gyűrűk urából. Mindennek a legalja, borzalmas, hogy itt tart a világ. Ettől én is élesen elhatárolódom."

Megjegyezte, ennek ellenére, elkötelezett dokumentaristaként úgy érezte, a "világra kell köpnie" a felvett anyagot, amiről még maga sem tudja, borzadjon, vagy fulladva röhögjön rajta. Összehasonlításképpen: nemrég debütált az új klipje, az sem túl szemérmes, a Facebookján pedig a következőt írta róla: "1 millió nézésenként leveszek magamról valamit...Az ötödiknél előveszem a 3. lábam is...:D". Nézze meg itt.