A Female First magazin szerint Kanye West azt szeretné, ha Kim Kardashian -akivel egyre inkább úgy tűnik, hogy együtt járnak - úgy öltözködne mint Kate Middleton.

A rapper stylistjának magyarázta el, hogy öltöztesse Kardashiant, referenciapontként pedig Kate Middletont határozta meg.

Rob Scheppy stylist a Daily Starnak nyilatkozott az ügyben „ Kanye szeretné ha ez a stílus és Kim sajátos kinézete keveredne. Catherine Middleton stílusát London formálta. Csodálatos nő. Néztük az esküvőjét, és láttuk, hogy milyen gyönyörű volt"

A stylist szerint, West – akinek saját ruhái kaphatóak DW Kanye West néven – nem fél kimondani amit gondol, és nem szereti, ha Kardashian túlságosan ki van festve. „Kanye nem fél kimondani, mi tetszik neki. Szereti a „kevesebb több” irányzatot”

„Mindenki a párjának akar tetszeni, ezért Kim meghallgatott és azt mondta: „OK, azt csinálom, amit a pasim mond” - nyilatkozta a hatékony stylist.

A rapper a hétvégén Londonban turnézott. A féltékeny Kardashian elkísérte, de távol tartotta magát a bulizástól, mert túl sok idegennel kellett volna együtt mulatnia.