Kirúgtak állásából egy New Jersey-i nőt, mert túl nagy volt a melle, és túl provokatívan öltözködött – tudósít a Reuters. A 29 éves Lauren Odesnak, aki kicsit olyan, mint VV Szandika lehetett néhány plasztikával ezelőtt, egy bugyiáruházban (Native Intimates) volt határozott idejű szerződése, ám állítása szerint ortodox zsidó főnökei tudtára adták: túl szexi a munkahelyére.

"Nem lenne szabad a melleink mérete, vagy a testünk formája szerint megítéltetnünk" – vált Odes gyorsan harcos feministává, és persze már be is nyújtott egy keresetet egykori munkaadói ellen. Mellesleg úgy véli, ruhatára teljesen megfelelt egy olyan cégben, amely "a női genitáliát szívvel takaró tangát, illetve fenéktájon "hot" feliratú bugyit" forgalmaz.

Odest munkaadói arra próbálták rávenni, hogy szorítsa le a melleit, hogy azok kisebbnek tűnjenek, illetve, hogy egy piros köntössel takarja el a ruhát, amit éppen akkor viselt. Végül felvett egy pulóvert, ennek ellenére egy hét után kirúgták. Egyébként adatrögzítést végzett, illetve a megrendelések kiszállítását intézte. A cég egyelőre nem kommentálta az esetet.