A National Enquirer szeret vadabbnál vadabb sztorikkal előállni, és most éppen John Travolta van soron. A lapnak sikerült megszereznie pár fotót, amin a színész női ruhában, felékszerezve, parókában pózol. A képek állítólag 1997-ben készültek egy Los Angeles-i bulin, és nem, a híresség nem egy szerep miatt öltötte magára ezt a külsőt. (Katt ide a fotókért!) Persze az utóbbira is van példa, a 2007-es Hajlakk című filmben ő alakította a főszereplő anyját.
A magazinnak nyilatkozó állítólagos barát szerint Kelly Preston az újabb botrány miatt el akarja hagyni férjét, és már nem is laknak együtt: "Amíg nem bukkant nyilvánosságra férje kettős élete, addig hajlandó volt megbékélni vele, de nagyon megalázó, hogy fény derült a titokra. Teljesen összeomlott." Az E!News szerint viszont a család éppen a Bahamákon nyaral.
Az utóbbi pár hétben egyébként Travolta állítólagos zaklatási ügyei miatt volt hangos a sajtó. Több férfi is azt állította, hogy a színész molesztálta őket. "Egy pennyt sem fizetünk, és nem is kell fizetnünk, az állítások nevetségesek és hamisak" - nyilatkozta a sztár ügyvédje, Marty Singer.