Rihanna kezdi felismerni, hogy Chris Brown elég megbízhatatlan, legalábbis az Evil Beet Gossip szerint, amely arról ír, hogy az énekesnő szeméről lehullani látszik a hályog. Forrásuk szerint “Chris nem akarta befejezni kapcsolatát Karruechével [a barátnője], noha elhitette Rihannával, hogy még mindig őrülten szerelmes belé. Ő vette fel a kapcsolatot először Rihannával, hogy a bocsánatáért esedezzen, és eleinte elképesztően édes volt vele, elmondta neki, hogy mennyire hiányzott neki, hogy Karrueche nem is mérhető hozzá, és hogy mennyire akarja, hogy a dolgok működjenek”.

A lányregényesen szentimentális elbeszélő által idézetteknek kezdett meglátszani az eredménye, már dolgoztak is közösen, csakhogy közbelépett Brown elmebaja. "Rihanna visszament volna Chrishez, de rájött, hogy még mindig nem tudja kezelni a dühét, ráadásul sosem fogja otthagyni Karruechét, úgyhogy véget vetett a kapcsolatnak.”

Rihanna közölte a férfivel, hogy más pasikkal is találkozni fog, ha nem hajlandó elköteleződni vele, mire Brown bekattant, és elkezdett olyanokat terjeszteni az énekesnőről, hogy ő a világ kurvája, még dalt is írt erről (bár tagadta, hogy róla szólna). A sztori elvileg itt ér véget.