Charlie Sheen szerda este a Los Angeles-i Staples Center stadionban volt (valószínűleg az LMFAO koncertjén), és kiment rágyújtani. A biztonsági őrök, mint a TMZ írja, nem akarták visszaengedni, mire kiabálni kezdett. Olyan csúnyákat mondott, hogy hajtás után folytatjuk.

Egy női őrrel közölte, "kurvára szopjál le, te seggfej kurva", ezután a haverjai jobbnak látták, ha megpróbálják elrejteni a kamerák elől. Sheen magyarázkodni kezdett, mire egy másik őr közölte vele, hogy "baszódjon meg".

Sheen végül elhagyta a stadiont (amelynek házirendje egyébként tartalmaz erre vonatkozó passzust, az őrök tehát helyesen jártak el), beletörődve abba, hogy nem engedik vissza. Mellesleg már az odaútja sem volt egyszerű: egy rajongója megkérdezte tőle, hogy tépett-e már be fürdősótól ("megkérdeznéd ezt tőlem egy kibaszott vacsorán, te seggfej? Eredj, szopd le magad" – hangzott a válasz), egy másik pedig arra buzdította: "Charlie, kúrj meg minden ribancot ma este". A színész erre annyit mondott: "azt hittem, anyád és a húgod nem ér rá".  Az esetekről a TMZ videót is készített, itt találja.