A Jóban Rosszban orvosszakértője két és fél éve dr.Ketskés Róbert orvos, Csisztu Zsuzsa férje. Az egészségügyi dolgozók jó része szerint azonban olyan hibák fordulnak elő a sorozatban, amire nincs mentség - adta hírül a Bors.

Fischer doktor szívsebész csak nevet a hibákon.

"Legutóbb azt látom, hogy a Steiner Dóra doktornőt alakító Végh Judit egy mellkasról készült röntgenfelvétel előtt áll, ami fordítva van feltéve a világítótáblára. A szív így a jobb oldalra került, ami elég vicces látvány. A másik rendszeresen visszatérő probléma, hogy a műtőben játszódó jeleneteknél sokszor nyúlnak oda, ahova nem volna szabad. Például a steril kesztyűs kezükkel törölgetik a homlokukat. A  legemlékezetesebb pillanat Liptai kómájához köthető.  Szegény Zámori Alexa eszméletlenül fekszik az intenzív osztályon, lélegeztetőgépen van, de a masina nincs bekapcsolva. Véleményem szerint sokkal komolyabban kellene venni a hitelességet." - véli a szakmáját védő szívsebész.

Dr. Ketskés megmagyarázta miért vannak a hibák.

"Leginkább a műtéti jeleneteknél vagyok jelen a forgatásokon, de ott sem mindig, hiszen más munkám is van. Amikor ott vagyok, nem fordulhat elő olyan, hogy a steril kesztyűvel a műtéti területen kívül bárhova ­nyúl­janak, ez bizonyos. A lélegeztetőgépnek van olyan üzemmódja, amikor működő állapotban sem ad képet, a fordított röntgenfelvételre viszont nem tudok mit mondani. Kitüntető a nézők alapos figyelme, igazán fajsúlyos az a sorozat, amit ilyen komolyan vesznek."