Sokat gondolkoztunk, hogy a nagy számok miatt a Numera rovatba tegyük az egykori Való Világ-játékos Cristofelről szóló posztot, de végül idekerült. A sok helyen kubai macsónak nevezett 19 éves villalakó ugyanis 42 igazgatói és 60 osztályfőnöki figyelmeztetést és intőt gyűjtött össze rövid iskolai pályafutása alatt. Mindezt ő menőzte el a Blikknek, hozzátéve: "Nem voltam jó gyerek. Na és akkor mi van?"

"A tizenkét osztályos sulit azért nem jártam ki, mert Angyalföldön fociztam, és átmentem egy ottani iskolába. Miután abbahagytam a futballt, átiratkoztam egy informatikai suliba, de nem igazán érdekelt, ezért úgy döntöttem, abbahagyom, és beiratkoztam egy vendéglátóiba" - sorolta iskoláit. Állítja, a legutolsó sulit sem a hülyesége miatt hagyta abba, hanem mert beköltözött a Való Villába. Szeptemberben be akarja ezt is fejezni.

A beírásokat hobbiból gyűjtötte, a Blikk által megszerzett ellenőrzője szerint nagy hóhányó volt: "A testnevelési órán belevizelt az osztálytársa edzőcipőjébe" - olvasható az egyik beírás. De megevett valami olyasmit is, ami "az iskola tulajdonát képezte". "Kövekkel, banánnal és naranccsal dobáltam a tanárokat, hogy minél több beírásom legyen" - mondta a tanárai által amúgy jólelkűnek tartott Cristofel. Egyik diáktársát azért véresre verte, de az új sulijában megjavult, már csak két beírást kapott.

Igaz, hogy mi utoljára általános iskolában követtünk el hasonló csínyeket, de ez nem lehet akadálya egy gyümölcsöző zenei karrier beindításának.