Brad Pitt és Angelina Jolie celebekkel ünneplik az olimpiát. A pár úgy döntött, hogy egy exkluzív megnyitópartit tart július 25-én, két nappal a hivatalos megnyitó előtt - osztotta meg a jó hírt a Female First. A nem kisebb helyen, mint a Victoria & Albert múzeumban megrendezendő vacsorán, számos A-listás sztár és a királyi család több tagja is részt vesz. A jótékonysági fogadáson ott lesz többek közt William és Harry hercegek, David és Victoria Beckham, Sharon Stone, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones is.

A Sport a Békéért Alapítvány számára gyűjtenek a hírességek, a pezsgős fogadás után bankettel ünnepelnek majd. A jegyespár a vacsora után egy exkluzív partit ad az arra érdemeseknek, de ez már nem a múzeumban lesz, hanem saját házukban. A jól értesült forrás csak annyit nyilatkozott a Mirrornak: „ Felejtsd el a hivatalos megnyitót. Ez lesz az igazi. Angelinának ez munka, de Brad élvezi, hogy megszervezheti ezt a remek afterpartit." Pittnek úgy látszik jól megy a szervezés, közelgő esküvőjük szervezését is átvette mennyasszonyától.

A jegyesek persze megnézik az olimpiai megnyitót is. A bennfentes szerint, a parti témája az olimpia lesz, és a egy csomó házi készítésű koktél várja a szomjazókat. A meghívottakat pedig megkérték, hogy ne fotózzanak a rendezvényen.

A páros úgy látszik imád ünnepelni, legutóbb II. Erzsébet királynőjubileumának örültek, de nagyon.