Kate Moss új londoni háza egy katasztrófa sújtotta övezetté vált, köszönhetően annak, hogy az új luxusotthon erősen nedvesedik - írta meg a Female First.

A 38 éves, átlátszó felsőben grasszáló modell és férje két hónapja vásárolta meg az 5 hálószobás házat 8 millió fontért (2,8 millárd forint) Highgate-ben, London éjszaki részén.

Moss egyik barátja a Daily Starnak nyilatkozott az ügyről. "Ez egy csodálatos öreg ház, Kate azonnal beleszeretett, de a pince komolyan nedvesedik. A dolog egyre rosszabb, mert az elmúlt időszakban folyamatosan esett az eső, és ettől Kate teljesen kivan. Milliókat költött a házra, és azt remélte, hogy megtalálta a tökéletes otthont. De ez lassan rémálommá válik ahelyett, hogy tündérmese lett volna belőle. A személyzeti konyhából kiinduló beázás szaga a főkonyhában is érződik. Ez a konyha egy meglehetősen kicsi, és annyira büdös, hogy nem fog benne Kate főzni.

Mossékra rájár a rúd,nem ez az első alkalom, hogy a szag üldözi őket. „ Az előző házukban a szennyvíz árasztotta el a házat és 100000 fontot (35 millió forint) kellett költeni a renoválásra. Most egy évvel később valami hasonló történt velük. Moss teljesen ki van borulva.”