Baukó VV Éva a Facebookon kelt ki, amiért nem kapott meghívót a csütörtök esti VIVA Cometre, amire bejegyzése szerint nemcsak őt, de egyetlen valóvilágost sem hívtak meg VV Young G Bécin kívül. Kérdésünkre elmondta, az esemény egyik szervezőjétől úgy tudja, hogy az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter kifejezett kérése volt, hogy ne vegyenek részt a Cometen korábbi valóvilágosok. "Beszéltem Kingával, Petivel és Anikóval is, de ők sem mehetnek. Ezekszerint nem a személyem ellen irányult a dolog, hanem a VV-s szereplők vannak letiltva. Mindenféle senkiházi elmehet, még édenhotelesek is, de valóvilágosok nem. Hát ez normális?" - tört ki a Velvetnek a felháborodott exvillalakó.

Kolosi Péter nem tud semmit az egészről, azt sem érti, hogy neki mi köze van a VIVA Comet díjátadóhoz. KriznerValó világPéter hallott az ügyről, de mivel állítása szerint a zenei műveltsége megállt a Cifra palota című gyereknótánál, így ha meghívták volna, se menne el a Cometre. Az eseményt kommunikáló RedLemon ügynökségnél azt mondták, hogy nem beszéltek VV Évával, meg azt is, hogy elhatárolódnak az RTL Klubos viszályoktól, ők csak vivásokkal és zenészekkel foglalkoznak.

Egy másik forrás szerint azért nem küldtek ki meghívót az RTL Klubosoknak, mert az esemény egy konkurens tévécsatornához tartozik, másrészt pedig a Való világ-szereplők nem tinisztárok, és a zenei élethez sincs sok közük. A VIVA marketingvezetője, Lakinger József annyit mondott, hogy a csatorna nem kívánja kommentálni sem VV Éva munkásságát, sem a Facebook-megosztásait. Információink szerint viszont van némi összetűzés a szervezők és az RTL között, és feltehetőleg emiatt nem ment ki meghívó az utóbbi csatorna számára. Ezt viszont cáfolhatja a tény, hogy Istenes Bencét, aki exvivás és mostani RTL-es, meghívták a rendezvényre. A csütörtök esti VIVA Comet helyszínén, a Papp László Budapest Sportarénában kora délután bombariadó volt, a próbáló zenészeket az utcára küldték az épületből, de ez a rendezvényt feltehetően nem fenyegeti - tájékoztatta lapunkat Fluor és SP sajtósa, Vermes Orsolya.