A TMZ információi szerint egy ismeretlen nő is megsérült aznap este, amikor Rihanna expasija, Chris Brown, illetve a Drake nevű rapper egymásnak estek a New York-i W.I.P klubban. Lucy Pavlovsky a helyszínen volt, amikor a két felbőszült rapper és holdudvaruk nekiállt üvegekkel hajigálni egymást, és amikor az első saller elcsattant, azonnal fedezékbe vonult, eközben viszont csúnyán elvágta a karját egy üvegszilánk. A nő a kedélyek elcsitulása után eltaxizott a legközelebbi kórházba, ahol tetanuszt kapott, a sebet pedig tizenkét öltéssel varrták össze. A Pavlovsky képviseletében eljáró ügyvéd, Javier Solano nyilatkozata szerint a klubot mindenképp be fogják perelni, de nem kizárt, hogy Drake-et és Brownt is bíróság elé rángatják majd.

A verekedés másik áldozata a Gawker cikke szerint egy Chris Brown társaságában ülő modell, a huszonegy éves Ingrid Gutierrez, aki a fején sérült meg könnyebben, ám ő is perre készül. Gutierrez vallomása egyértelműen arra utal, hogy Drake kezdte a balhét. "Békésen üldögéltünk, és minden figyelmeztetés nélkül egy üveget vágtak hozzánk" – mondta a nő, aki ugyan mindössze egy kis sebet szerzett, mégis aggódik a modellkarrierje miatt. "A mai HD-képernyők világában egy ilyen kis sérülés is végzetes lehet, hiszen a tűéles képernyőkön ez is jól látsziK" – panaszkodott Guiterrez, aki azt is elmondta: Brown igazi úriemberként viselkedett, és végig azon volt, hogy megvédje a társaságában lévő nőket.

Szintén a Brown-Drake kakaskodáshoz kapcsolódó hír, hogy Drake ellen jelenleg nem folyik az üggyel kapcsolatos rendőrségi eljárás – legalábbis a New Musical Express informátorai így tudják. Drake ügyvédje egyébként nyilatkozatot tett közzé, miszerint a kanadai rapper részt se vett a verekedésben, és egyáltalán: ártatlan, mint a ma született bárány, míg a Chris Brown képviseletében eljáró jogász, Mark Geragos állítja: bizonyítéka van arra, hogy Drake hozzávágott egy üveget Brownhoz. A szappanopera várhatóan folytatódik majd.