"Már a 28 600 forintos csekket is befizettük, hétfőn lesz a feleségem abortusza" – mondta el VV Fecó a Blikknek. Elmondása szerint nejével, Angélával azért nem vállalják a harmadik gyereket, mert a 39 négyzetméteres panellakásba, "Fecóka és Kevinke félszobájába nem fér be még egy ágyikó".

"Egy önkormányzati lakás jelenthetett volna megoldást, de ilyet a hivatalban ígérni sem mertek", tette még hozzá. Egyeztetett Kiss Norberttel, a volt köztársasági elnök irodavezetőjével is az ügyről, aki arról tájékoztatta, hogy az adókedvezménnyel és a magasabb családi pótlékkal nem kerülhet több pénzbe a harmadik gyerek, ám Kiss "megértette, hogy egy öttagú családnak túl kicsi ez a lakás".  (Azt sajnos nem tudjuk, hogy melyik fél kereste meg a másikat.

Aki azt hinné, hogy ezentúl békén hagyják az Angéla méhéről szóró hírekkel, azzal ezúton tudatjuk, hogy a két hónapos terhes nőnek már volt terhességmegszakítása. "Kilenc éve született volna az első gyerekünk, de a negyedik hónapban kiderült, beteg a magzat. Utána egy évig nem is lehetett terhes a kis drágám. Lelkileg nagyon megviselte."