Nagy Feró - aki még lánya esküvőjéről is lelépett, hogy fellépjen -  és zenekara a verpeléti, Bor-Rock Fesztiválon lépett fel, és az egyik rajongója felment hozzá a színpadra - írta meg aBlikk. A lány nem volt szívbajos, gyorsan lefotózkodott az énekessel, akivel együtt énekelt a színpadon, sőt nem csak énekelt, hanem nyelvét is összedugta az X-faktor mentorával. A csodás képet fel is töltötte a Facebookra.

„Hát az tény, hogy volt benne pia! De csak velem csinált közös képet, engem hívott fel a színpadra, és csak az én tangámat húzta fel!" - posztolta az egy szál melltartóban koncertre járó lány.

 

"Nagyon tündéri lány volt. Minden koncertünkön lehetőséget adok a rajongóknak, hogy kipróbálják magukat a színpadon. Ő is jelentkezett, így őt hívtam fel, hiszen ő állt a legközelebb a színpadhoz. Énekelt, aztán előadott egy óindiai násztáncot. Valaki feldobott egy tangát is a színpadra, így viccből a farmeremre húztam. Szeretett volna egy igazi csókot, de én ezt nem akartam. A közös fotónak meg a bohóckodásnak viszont nem láttam akadályát." - nyilatkozta Nagy.