Seherezádé kibékült expasijával, Claudioval

2012.06.28. 07:45

Elcseszett szappanoperával kezdhetik a napot a Bors olvasói, amiből kiderül, hogy a Való világ ötödik szériájának Szenvedélyes Nője végül kibékült vol paijával: azzal a pasival, aki voltaképp minden kurvának elhordta a Facebookon, amikor a csaj az első adandó alkalommal rámászott Dukai Gergőre.

"Megpróbáljuk újra együtt, megér egy második esélyt, így érzek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Február óta volt időm átgondolni: ha egyszer úgy alakul, el tudnám-e felejteni Claudiót, most azt érzem, hogy nem. Bár volt bőven veszekedés közöttünk, mégis rengeteg szép emlék köt össze bennünket. A rossz az elmúlt, nem beszélünk többé róla. Tiszta lappal indulunk a közös jövőnknek. Hogy ez itthon vagy Olaszországban lesz-e, még nem tudjuk" - magyarázta VV Seherezádé a lapnak.

A történet még akkor is vicces, ha csak a fele igaz, többen ugyanis tudni vélik, hogy a korábbi botrány mindössze egy színjáték volt, és a pár már több hónapja szakított, amikor az exgogós bement a villába.

Bónusz: Claudio az eset után állítólag túszként tartotta (vagyis nem adta vissza) Seherezádé bichon havanese kutyáját, akit egyébként Barbie-nak hívnak. Úgyhogy most nagy az öröm, lesz újratalálkozás, nevetés meg minden.