horoszkóp

Istenes Bence lediplomázott

2012.07.03. 09:00

Míg VV Dyának sikerült egy héttel elnéznie az államvizsga időpontját, Istennes Bencének bejött a tanulás, el is jutott a vizsgára időben, tehát most már diplomás. Ezt így közölte Twitterén: „lediplomaztam cshhhibeszek :))))))) ugralok oromomben!!!! jiiiiihaaa!!!!”.

A VIVA egykori műsorvezetője a tanulást is szorgosan dokumentálta a közösségi oldalon: „egész éjszaka tanultam. 2 órára feküdtem csak le... fürdés, reggeli és irány államvizsgázni. szorítsatok cshhhibéjszek!!!! nagyon izgulok...” – írta Istenes a mikroblogon, ahonnan az is kiderült, körülbelül miből lehet diplomája: kommunikáció és médiaismeretekre tippelünk: „A média hatásait tanulmányozom holnapra és közben a háttérben egy góóóóóóól :)))) hajrá spanyolok!!!!”.

Akárhogy is, a hosszú ű-s megszüntetnémet nem nagyon tudjuk hova tenni: „@_dorcsi megszűntetném a bűnözést, a rosszkedvet, az irigységet, a szegénységet... ilyeneket :)))” – válaszolta egy rajongói kérdésre a celeb, akinek persze gratulálunk tanulmányai sikeres befejezéséhez.

07-istenesbence-IMG 9299
Fotó: Szécsi István / Velvet