Árpa Attilát megöli Willis a Die Hard 5-ben, Budai Zsuzsa kurvaként szerepel, és Kamarás Iván sem marad ki a Budapesten forgatott produkcióból. A színész egy autós jelenetben szerepel, ideges oroszt játszik.

„Egy G Mercit vezetett, amivel elütötte John McClane-t. Ezt persze a kaszkadőrökkel oldották meg, és csak ezután jöttek a színészek. A jelenet úgy nézett ki, hogy a gázolás után Bruce Willis felkelt a földről, odament Kamarás Ivánhoz, aki kiszállt a kocsiból és üvöltözni kezdett. Bruce erre jól lecsapta és elment az autójával” – mondta egy állását nem féltő stábtag a Borsnak.

„Látszott rajta, hogy egy picit izgul, mert amíg a stáb beszélgetett, ő a kocsi mellett mormolta magában a szöveget. Körülbelül három mondata van, oroszul kell kiabálnia a főszereplővel. Lement a jelenet, ami egy kisebb bakitól eltekintve jól sikerült. Ezt telefonon el is újságolta egy ismerősének. Elmondta, hogy a rendező nagyon meg volt elégedve vele, még annak ellenére is, hogy elrontotta a Merci kilincsét. Ezek után Willisnek nem sikerült kinyitnia, de nem baj, mert azt a részt kivágják” – mondta még a beszédes forrás.