Véget ért Liptai Claudia és Ismeretlen Vezetéknevű Péter szerelme – tudósít a Blikk. A napilap értesülései szerint a kapcsolat azon feneklett meg, hogy Liptai lánya és szerelme nem jöttek ki jól. Mint azt a napilapnak a színésznő egyik Jól Értesült Közeli Ismerőse kifejtette, a nő és a férfi jól megértették egymást, de így sem tudott kiteljesedni a családi idill.

"Tökéletes összhangban éltek, nagyon egymásra hangolódtak érzelmileg. Claudia Péter gyermekeinek is berendezett magánál egy kuckót, volt, hogy akár egy nagy család, ötösben mentek kikapcsolódni, szórakozni. Biztosra vettem, semmi sem zavarhatja meg az idillt, idővel azonban kiderült: Claudia szerelme és a lánya, Panka között nem harmonikus a kapcsolat. Azok, akik elváltak, tudják, milyen nehéz ez a szituáció, hogy a gyermek és az új társ is barátságot kössön, és hogy a férfi elfogadja, kedvese mindig is elsősorban anya marad. Vannak férfiak, akik jól kezelik ezt a szituációt, Péternek ez talán nehezebben ment. Nem voltak persze nagy viták, hangos veszekedések, de a műsorvezetőnő érezte: ez így hosszú távon egyiküknek sem lesz jó. Legfőképpen a kislányának. Sokáig őrlődött, aztán döntött. A legnehezebbet kísérelte meg, amit ember tehet: értelemmel írta felül az érzelmeit. De a racionalitás most azt diktálta, hogy nem folytathatják tovább. Péter megértette, elfogadta döntését, még ha ebbe legbelül mind a ketten bele is haltak" – változott a napilap cikke Tiffany magazinná.

A Bors erről nem ír, de értesüléseik szerint Liptaira rájár a rúd, mert a TV2 ősszel kezdődő, The Voice című tehetségkutató műsorát nem ő fogja vezetni. A csatorna ezt nem erősítette meg.