Cseke Katinka, a Jóban rosszban színésznője három hete határozta el, hogy most már tényleg le fog fogyni. A nagy elhatározásra azért jutott, mert párjával családot szeretne, ehhez pedig le kell dobnia néhány kilót. Az alig harminc éves tunéziai srác már nagyon akarna gyereket, de mivel Cseke tartja el a családot, ezzel még kicsit várnak.

Ehhez Schobert Norbertet, és az ő csodás Update fogyókúráját választotta. A TV2 Aktívja tudósított arról, hogy Rubint Réka alakreform órájára is elment. Igaz csak egy alkalommal.

"Sajnos a forgatás óta nem jött Katinka, pedig nagyon számítottam rá" – mondta el a Borsnak Rubint Réka. Rubint néhány hete az Aktívnak még azt magyarázta, hogy Cseke nagyon kitartó és elszánt, ezért biztos, hogy sikeres lesz a fogyókúra.

Cseke Katinka megmagyarázta a helyzetet. "Valóban nem voltam a forgatás óta Réka óráján, mert be kell vallanom, nekem nagyon megterhelő volt. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem mozgok, az elmúlt másfél- két hónapban, amióta Norbi ételeit eszem, hét kilótól szabadultam meg. Kitartok a tanácsai mellett, és ki tudja, talán pár hét múlva már olyan formában leszek, hogy Réka óráit is bírom majd."