Cristofel mostanában nagyon odafigyel magára. A kubai macsó néhány napja tetoválást varratott magára, most pedig valamivel szurkálja magát, hogy szebb legyen. A cseppet sem szerény valóságshow játékos a Borsnak nyilatkozott új szenvedélyéről.

" Nem félek semmitől, mert a célom vezérel, az pedig nem más, hogy én legyek a legszebb, és én nézzek ki a legjobban. Attól sem félek, hogy a szervezetemnek bármi baja is eshetne, mert ezzel egy gond van, hogy én makk egészséges vagyok. Tudom, hogy illegális az egész, de engem az nem érdekel. Ha pisztolyt fognak a fejemhez, akkor sem árulom el, honnan szereztem a cuccot.

Az egészséges életmód szabályait jól ismerő majdnem zumba oktató szerint úgyis minden kaja tele van káros anyagokkal, és különben is az élet is egy méreg.

A lap persze megkérdezte dr.Zachert, az egyszemélyes toxikológiai lexikont, hogy mivel jár, ha valaki szteroiddal lövi magát.

"Nem évekig tolja ezeket a szereket valaki, hanem csak csinál egy pörgető és egy levezető kúrát, utána kihagy. Mindez nagyon károsan hat a szervezetre, orvosi indikáció nélküli gyógyszerhasználatnak hívják, aminek rengeteg mellékhatása és szövődménye van. Veseműködés-zavarttól a mellékvesekéreg-elégtelenségig rengeteg egészségkárosító hatása van"