Katy Perry és Russel Brand válása immár hivatalos lett, fél évvel a papírok beadása után már ki is mondták a válást, osztotta meg a hírt a Female First magazin.

Perry és Brand 14 hónap házasság után vált el, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak a papírokban. Állítólag a kapcsolat azért is hűlt ki, mert egyszerűen nem jutott elég idejük egymásra, de persze felmerült, hogy Brand félrekúr. Az biztos, hogy a komikus gyorsan lemondott a közös házról.

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy korábban fel sem merült benne, hogy választania kell majd a partnere és a karriere között. „Nem gondoltam volna, hogy a két dolog ennyire nem fér össze. Az életem olyan volt mint egy tündérmese, de sajnos ez nem a valóság volt."

Perry azóta hírbe hozták Robert Ackroyddal, a Florence + the Machine gitárosával, de a hírek szerint a kapcsolat nem komoly. „ Mostanában sokat járok el szórakozni, és flörtölik is, de nem vágyom semmi komolyra.

Russel Brandról is terjednek a pletykák, ő állítólag a stylist Emily Hartridge-el kavar. A stylist többek közt a magyar modellt Barabás Nikolettet öltözteti, akit korábban szintén összehoztak Branddel. A románcról szóló híreket nem erősítették meg.Mindenesetre a pár mindkét tagja máshogy vigasztalódik, Brand szétcsajozza magát, Perry pedig karrierjére koncentrál.