A Blikk ma reggel a Megasztár énekesnőjének magánéletével foglalkozik.

Szakos többször került válaszút elé amiatt, hogy édesanyja nem nézte jó szemmel a kapcsolatát nyolc évvel fiatalabb pasijával, aki állítólag már a vőlegénye is.

Az énekesnő a Blikknek nyilatkozott arról, hogy is él. "Gergővel élek együtt, oda mentem haza, onnan járok fel Budapestre, ha jönni kell a fellépések vagy egyéb elfoglaltságok miatt.  Persze néha meglátogatom a szüleimet is, de Gergővel tervezek –mondta Andrea, aki még a nyáron szeretne Budapestre költözni, az ingázás ugyanis teljesen felemészti, nem is beszélve arról, hogy ez anyagilag is megterhelő a karrierje elején álló énekesnőnek.

A Bors is Szakos művésznővel foglalkozik. Az újság arról írt, hogy aquaaerobic órára akarták elvinni a Több mint testőr című műsorban a lányt, ám Szakos nem volt hajlandó bemenni a vízbe.

"Tanultam úszni, de mindhiába. Számomra ez a sport sosem nyújtott élvezetet. Annyira félek, hogy csak olyan vízbe merészkedem be, ahol leér a lábam, és úszás közben csak arra gondolok, hogy minden rendben legyen. A félelmem csak tovább fokozódott azóta, hogy néhány évvel ezelőtt a barátaim bedobtak a mély vízbe. Majdnem megfulladtam – mesélte Szakos Andrea, aki a szörnyű emlék hatására fóbiássá vált és csak a 120 centiméteres vízben érzi magát biztonságban."