A Blikk és a Bors is azzal a hírrek kezdte ma, hogy Bálint Antóniát évek óta zaklatja az egyik rajongója, amit az exszépségkirálynő megelégelt és rendőrséghez fordult az ügyben. "Hét évvel ezelőtt kezdődött az egész. Egyszer csak SMS-t kaptam valakitől, akinek az üzenete igen erőteljesen szexuális tartalmú volt. Nem mondom, hogy vulgáris lett volna, de tény, hogy kellemetlenül érintett. Aztán ezek az üzenetek hirtelen megszaporodtak" - fogalmazott a Blikknek Bálint, a Bors pedig idézett is egy SMS-t: „A képeid kiterítve az ágyamon, én meg meztelenül nézem, és gyönyörködöm közben”.

Az asszony végül hét év után döntött úgy, hogy feljelentlést tesz a férfi ellen, ez kedden meg is történt a VIII. kerületi rendőrkapitányságon. "Antónia zaklatás miatt tett feljelentést. Az eljárás folyamatban van, azonosították a telefonszám tulajdonosát. Ilyen esetben általában közmunkával vagy pénzbüntetéssel, esetleg szabadságvesztéssel lehet sújtani az elkövetőt. Nekünk mindössze annyi lenne a célunk, hogy az illető hagyjon fel a zaklatással – mondta a Blikknek dr. Gerencsér András, az asszony ügyvédje. A férfit már beazonosították és akár szembesítésre is sor kerülhet, bár Bálint Antónia és zaklatója még soha nem találkoztak személyesen.

A celebasszony egy ideig bőszen járhat a bíróságra, legutóbb őt jelentette fel volt élettársa és annak jelenlegi felesége, miután ő jelentette fel a párt, hiába, élni tudni kell.