Csúnyának, trehánynak titulálta és mindennek elhordta Nikót expasija, Ricsi, aki egy Facebookra feltöltöt, 18 oldalas dokumentumban írta le történetüket a saját szemszögéből. Jáger részletesen számolt be a megismerkedésükről az Össszeesküvők című műsorban, ahol állítása szerint se Mónikát, se Nikót nem kívánta a háta közepére sem, sőt, az a bizonyos  50+-os dugás is a műsor szerkesztőinek köszönhető:

"Tudtam, hogy a kamera nem lát be a víz alá..:) Gondoltam, 19-re lapot húzok.. A nagy kedélyes csevegés közepette bedugtam az ujjam..  (Tudtam,  hogy ki van éhezve és ekkorra már Ő is részeg volt, de nagyon..) Remekül reagált a kis butus.. Láttam a szemében a tüzet (Amúgy ez nagyon megtetszett benne akkor, ott, abban a pillanatban)  Persze, hogy ráfogott a farkamra a víz felett..:) Tudtam, hogy nyertem..:) Már szinte láttam a másnapi Blikk üziket..:) Mindenki benyalta, hogy Ő mászott rám, talán még  a stáb is..:)Nahh, itt basztam el.. A kurva egom.. Nagyon magas nyeregben éreztem magam és a töménytelen pia hatására, elvesztettem a kontrollt.. (Fura módon, aznap annyi piát  kaptunk, amennyit előtte soha) Nagyon ki voltam éhezve.. Norbival megfogadtuk a JÁTÉK elején, hogy vagy kiveszik, vagy kivisszük… Nem leszünk papírkutyák, hogy kiverjük magunknak.. Mekkora égés lenne már..:) Norbinak mákja volt, Ő kivitte..:)Én ekkor 43 napja voltam sex és önkielégités nélkül…   A golyóim már akkor fájtak,ha leültem,  fájt a hasam, minden bajom volt..
A másik… NEM KAPTUNK zenét.. Én nem tudok zene nélkül lenni.. Állandóan  hallgatom...  Ha kaptunk is, néha többnyire szarokat.. Volt persze néhány ünnepnap.. Amikor a "Jóarchang" volt, vagy más szerki, akinek éppen jó napja volt, de ez is nagyon kevés volt… Meg ugye olyan zene nem mehetett amiben trágárkodnak… Nahh, itt a félhullarészeg üzletember fejemben összeállt a kép!Az ujjam a csajban.. Tudtam, hogy én iranyitok most.. Felnéztem a kamerába és azt mondtam:  Ha berakjátok  a Gecigránátot esküszöm, megbaszom..(Elnézést h csúnyán beszélek, de szó szerint idézek, meg kicsit ideges is vagyok) Azt hiszem 5 másodperc múlva megszólalt a zene… Az volt az a rész, amikor Ti azt láttátok, hogy a Nikoval elcsattan a csók, ahogy összehajoltunk.. Tudtam, hogy a kimondott szónak súlya van.. Ezért kötelességemnek éreztem, hogy teljesítsem az alku rám eső részét is.. (Bassza meg, imádom azt a zenét és már 43 napja nem hallottam akkor..:) )"

Na de ez semmi, Jáger Richárd bevallása szerint még a lánykérés előtt is ment a balhé, annyira nem akarta a csajt:

"Nahh, jött a lánykérés… Ott bajban voltam.. Faszom kérje meg a kézet egy olyan valakinek, aki olyan, mint amitől szabadulni akartam..Niko tudta hogy baj van.. A Megasztár játéknál, elpattant a cérna.. a Vallomás szobában üvöltöttem, a kamerával meg a Nikivel, h takarítsák el ezt a szutykot a szemem elől, mert a fejébe állítok egy szekrényt..  Nikoval megállapodtunk, hogy lesz ami lesz, végigvisszük… Végig toltuk a műsort…"

Azt persze mindezek után normális ember nem tudja felfogni, hogy a pasi akkor miért tolt végig még a műsor után is nyolc hónapot Nikóval (Jáger szerint kapcsolatfüggő, ezért), főleg, hogy miért akadt ki annyira, hogy VV Gergő gerincre vágta a csajt:

"Amikor végeztünk a Level2 mészárlással.. lefeküdtünk .. beszélegettünk.. Szerelmet vallottam neki.. mennyire szeretem.. vele akarok élni.. és a vicc, hogy akkor ott, úgy is éreztem.. Ő megmutatta, hogy nézd, nekem be vagy állitva közelis ismerősnek és folyamatosan nézem hogy mit csinálsz facen.. 5 percenként nézem, hogy mi van veled.. Gergőt nem szeretem… Veled akarok lenni, téged szeretlek… Stb stb stb.. Ez rendeben is volt, de mielőtt elaludtunk volna, jött egy üzenet, Nikinek..:) Duke írt neki.. Lehet, hogy idióta vagyok, de a pólóddal alszom…. Páfffff.. Péklapát a fejbe… Kész.. Elkezdtem kattogni, szinte azonnal kijózanodtam..  Jó, mondjuk a testmozgás is segített, de ez... áhh..Kicsit aludtam.. ébredéskor kitisztultam.. És megint mi jött?.. az a K. KIVÁNCSISÁG! Nem hagyott nyugodni az üzenet.. Két dolog miatt.. Az egyik, hogy úgy tűnt, ez a Fiu szereti ezt a lányt, akkor lehet, hogy nem kellene elbasznom a dolgot… Lehet, ki kell szállnom.. Mert legalább, akkor ő rendben lesz.. A másik, hogy hogy a telibecsavarintottfészkesterinénibe került a Niki pólója, a Gergőhoz…Több sem kellett, hát megkérdeztem. Válasz: Jahh, hát őő izé, egyszer átmentem a Gergőhöz, elkezdtünk csókolozni, de nem tudtam vele lefeküdni, mert elbőgtem magam és csak rád tudtam gondolni.. ÉN. ÉÉÉS?   Hát gondoltam hazajövök, de ha már ott voltam, akkor ott alszom… Páff újabb tőr a szivembe..Nahh, itt fentebb fejtegettem a Nikivel való kapcsolatom előnyeit.. Hát ugye az, hogy engem szeret és velem akar lenni és stb stb stb…Hogy a fészkes fenébe fordulhat elő, hogy halálosan szerelmes egy nő valakibe, de annyira hogy lefogy 13 kg-ot meg elájul, meg kórházba viszik meg ilyenek.. és közben átmegy máshoz sexelni.. igaz, hogy állítása szerint nem sikerült.. de elindult baszod.."

Az egész történet annyira csodálatos, főleg Jáger előadásában, hogy érdemes ránézni, ide kattinva és kicsit lentebb tekerve az üzenőfalon megtalálja a doksit.

A Velvet megkeresésére egyébként Halmágyi Nikoletta annyit fűzött az egészhez, hogy Dukai Gergővel együtt már régóta nem törődnek Jáger Richárddal, a pasi ennek ellenére folyamatosan velük foglalkozik a Facebookos hivatalos oldalán is ahelyett, hogy újdonsült barátnőjével törődne.