Kováts Verát eltiltotta az apja a pasizástól - írja a Blikk. Az atyai direktíva értelme, hogy a tizenhét éves lány azzal foglalkozzon, ami ennél fontosabb, konkrétan a karrierépítéssel. Még egy bizonyíték arra nézvést, hogy Kováts papa nem volt még tinilány, aki nemrég esett át egy szakításon.

Igaza van a papának?

Vera már teljesen továbblépett Gergőn, egyáltalán nem téma ez nálunk. Otthon nem is beszélünk róla soha. Inkább arról szólnak a diskurzusaink, hogy hogyan kellene építeni a karrierjét. Természetesen, ahogy a többi tinilányt, őt is körberajongják a fiúk, de nincs itt az ideje annak, hogy bepasizzon. Most nem szabad neki ilyesmivel foglalkoznia, ezt meg is mondtam neki, mert láttuk már, hogy eltereli a figyelmét. Csak arra szabad koncentrálnia, hogy kihasználja a lehetőségeit" - fejtette ki a napilapnak Kováts Zsolt.

Kováts nyara tehát főleg a munka jegyében telik, augusztusban elég sok fellépése lesz. Ezen kívül trécselni jár a barátnőjével a Margitszigetre, palacsintát süt, és magán kívül van Bryan Adamstől.