horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Milliókat bukhatott klipjén Plazma

2012.07.23. 09:09 Módosítva: 2012-07-23 09:11:39

Március óta 2,8 millió kattintás ment Németh Zoltán Plazma Baszni tudsz című számára a Youtube-on. A Blikk szerint, ha a videó alatt lenne reklámcsík, és azt öt másodpercig senki nem ugorná át, akkor ez a klip most kétmillió forintot érne, ám Plazma nem tudott arról a lehetőségről, hogy a Google-nál regisztráltathatja a videót (egy email és ennyi), így a pénzt is bukta.

"Élvezettel figyelgettem, ahogy nőtt a dal nézettsége, de tudatlan ember voltam. Fogalmam sem volt, hogy ebben ekkora pénz van, és senki sem segített. Nem adtak felvilágosítást. Ha jól láttam, a Baszni tudsz olyan sok változatban látható és hallható a YouTube-on, hogy ha csak egy klipje lenne, már biztosan nyolcmillió felett lenne a nézettsége. Az legalább ötmillió forint lenne reklámértékben. Beszarás! Erre sohasem gondoltam volna" - idézte a lap a Csillag születik rapperét. A zene amúgy nem a sajátja, a szám alapjához egy az internetről letölthető alapot használt.