Schobert Norbert képet posztolt magáról a Norbi Update Facebook oldalra, amin egy Shell kút előtt áll az egyik benzinkutassal. A kép alá odaírta üzenetét is. "Ma direkt a Shell-nél tankoltam, mert unszimpatikus volt nekem a Greenpeace méregdrága manipulációja. A Mol-hoz is járok, mert már tudom, ők sem tehetnek a benzinárról. Azon tűnődöm, ki pénzeli a Greenpeace-t? Mert ez jó nagy, drága műbalhé volt valaki ellen és nem valamiért. Na ez a baj! Norbi" – reagálva a Greenpeace kampányára, amiben Bódi Sylvi a sarkvidéki jegesmedvékért kampányol. “Akkor sem fogok a Shellnél tankolni, hogyha porzik a tankom” – mondta Bódi Sylvi a Greenpeace kampányában.

Schobert Norbert a kommentekben aztán teljesen kiadta magát. Bódi Sylvit idiótának nevezi egyszerű tőmondatban, bár később arról ír, utálja a valaki ellen irányuló tetteket. Továbbá tudni véli, hogy a sarkvidék "már rég ki van aknázva", és az egész "műbalhé". Bódi Sylvi a Velvetnek elmondta, nem kíván nyilatkozni a témában.

"Norbi reakciója olyan, mintha nem ugyanazt a könyvet olvasnánk. Annyira másra reagál, mint ami a helyzet. Ebben a kampányban messziről látszik, hogy nem arról van szó, hogy az emberek tankolnak, nem arról van szó, hogy a sok olajtársaság közül az egyik olyan helyen akar olajat fúrni, ahol veszélyes. Ha bármi kifolyik, nem lehet feltakarítani, mindez egy olyan helyen, ahol egy átlagos olajkitörés sokkal nagyobb károkat okoz. A Shellnek egy évben 200 regisztrált  olajkitörése van a Földön. Nem kell minket szeretni, lehet azt mondani, hogy a klímaváltozás hülyeség, de a kampány célja minden ember számára támogatandónak, de legalább tolerálandónak kellene lennie" – nyilatkozta a Velvetnek Vay Márton, a Greenpeace sajtószóvivője.

Még az is lehet, hogy ezt is csak egy újabb Facebook kampánynak szánta Schobert, mint azt, hogy Rubint Réka melltartó nélkül ment a szaúdi nagykövetségre.