Ikertestvérként tér vissza Száraz a Jóban Rosszbanba

2012.07.25. 10:01

Jó hír a rajongóknak, hogy tragikus halála után Tamás atya visszatér a sorozatba, és már azt is kitalálták, hogyan. Feltámasztani még egy pap esetében is nehéz lett volna, így saját ikertestvéreként lép színre.

06-szaraz denes-IMG 5738
Fotó: Szécsi István / Velvet

"Én személy szerint is kaptam fenyegetéseket, pedig nem akartam senkinek fájdalmat okozni. Mondjuk, igaz, ennyire jóképű szereplő ritkán szokott távozni a sorozatból"  – reagált a producer, Nagy Tamás a Borsnak "A szűnni nem akaró „nézői terror” azt jelzi: hiba volt kiírni száraz Dénest, sőt vissza kell hozni. Dénes is ezt szeretné, és mi is ezen dolgozunk. A Tamás atya-rajongók fellélegeztek és rögtön ötletelni kezdtek. Több száz levél érkezett a sorozat készítőihez arról, hogy kedvencüket milyen fordulattal képzelik visszaírni a történetbe."

"Százával jönnek az ötletek, hogyan írjuk vissza Tamás atyát a sorozatba, de ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt a banális megoldást mindenképp kerülni szeretnénk, tehát a feltámadás vagy a szellemként kísértés szóba sem jöhet. Ráadásul a nézők annak alapján ötletelnek, amit eddig láttak, nekünk viszont több mint száz, előre leforgatott részünk van, így ha vissza is térne Száraz Dénes, a már kész epizódokhoz kell idomulnia a folytatásnak."

A Bors információi szerint már meg is van, hogyan tér vissza a képernyőre a színész. A jól értesült bennfentes szerint ikertestvérként fog debütálni  a nemrég apa lett Száraz, aki állítólag felemeltette a gázsiját is. Arra mindenesetre jó pár hónapot várni kell még, hogy megjelenjen a jóképű ikertestvér, mert a sorozatból azóta jó néhány részt leforgattak azóta.

Úgy látszik neki szerencséje van, Erdélyi Mónikára nincs pénze az ATV-nek, a Marslakók sorozat meg az új műsorstruktúra miatt kényszerült szabadságra.