Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont, ami annyira igaz, hogy sajtóközleményben ismerte el. A színésznő a Hófehér és a vadász rendezőjével lépett félre – Rupert Sandersszel, aki maga sem egyedülálló: felesége van, meg gyerekei. Persze ő is meaculpázott.

A történetre már Lady Gaga is reagált, ő a Twitteren: „Geez this kirstew rob stuff is brutal. Makes me sad the way press acts. Hope they're ok", írta, ami körülbelül azt jelenti, hogy brutálisnak tartja azt, ahogy a sajtó az ügyet kezeli, és reméli, hogy Stewart és Pattinson jól vannak. A színésznő Jól Értesült Közeli Ismerősei szerint egyébkétn nem volt félredugás, csak komolyabb flört, de ez valószínűleg sosem fog kiderülni.

A történetben eddig ketten nem szólaltak meg, Robert Pattinsont viszont ismerjük, úgyhogy maradjunk Liberty Rossnál, a rendező feleségénél. Tudják, ki ő? Modell, aki a Louis Vuitton-bemutatóktól a Marie Claire, a Vogue és az i-D magazinok címlapján és egy Pirelli-naptárban is szerepelt, emellett külsősként még szerkesztette is a Vogue-ot. Két gyereke van, lánya Skyla Lily Lake, fia Tennyson. Karrierjét itt tekintheti át, alábbi galériánkban pedig láthat róla néhány képet.