Britney Spears immáron harmadjára megy férjhez, de nem nagyon tudja eldönteni, milyen esküvőt szeretne - írja a Femalefirst. A jelenleg futó amerikai X-faktor tehetségkutató műsorban bíráskodó Britney - aki korábban már kétszer is volt férjnél - most épp menedzseréhez, Jason Trawickhez készül hozzámenni karácsony táján. Az énekesnő azonban nem kis mértékben késlelteti a nagy esemény szervezését, mivel képtelen eldönteni, hogy nagy szertartás legyen, vagy szűk körű.

"Még nincs konkrét időpont, vagy helyszín. Jason nagyon reméli, hogy karácsonykor meglesz az - általa nagyszabásúnak tervezett - esküvő. Britney viszont teljes mértékben elzárkózik mindentől, ami a tervezéssel kapcsolatos. Egyáltalán nincs semmi konkrét elképzelése sem, mert egyáltalán nem biztos abban, hogy helyes ez az egész. Össze van zavarodva. Ez a harmadik esküvője, nem tudja, hogy most nagy felhajtást rendezzen-e neki, vagy teljesen visszafogott legyen az egész szertartás" - mondta egy forrás.

Spears korábban hozzáment gyermekkori szerelméhez, Jason Alexanderhez, bár a házasság maga csak 55 órát élt meg, mielőtt érvénytelenítették volna 2004. januárjában. Ezt követően ment férjhez egyik háttértáncosához, Kevin Federlinehoz még az év szeptemberében, akivel két közös gyermekük is született, a hat éves Sean Preston és az öt éves Jayden James. Jason Trawick pedig tavaly decemberben kérte meg az énekesnő kezét.