A saját honlapján reagált Madonna arra a töméntelen sok kritikára, ami csütörtöki párizsi klubkoncertje miatt érte őt. A kurta, háromnegyed órás és változó minőségű koncert után ugyanis az elégedetlen fanok palackokat dobáltak és lekurvázták az énekesnőt, mondván ezért fizettek ilyen sok pénzt? Madonna azonban azt írja, a koncert varázslatos volt, és miután ő elhagyta a színpadot, néhány bűnöző a színpad közeléhez férkőzött, és elkezdett dobálódzni. Madonna tagadta, hogy ezek az emberek a rajongói voltak. Na és persze a média fújt fel mindent. "De semmi sem veheti el vagy rombolhatja le ezt a számomra és a rajongók számára is nagyon különleges estét" – írta Madonna, aki mindenki arcán mosolyt látott a koncert végén.

Bécsben is fellépett vasárnap, ott is utalgatott a párizsi klubban történt afférra. Zömmel arról beszélt, mit meg nem tesz a rajongóiért. Itt is elmondta, hogy nem voltak a rajongói a párizsi zavargók. A legsúlyosabb mondatot a vége felé tartogatta: "Ahol sötétség van, oda fényt fogok vinni". A teljes videót itt megnézheti erről:

Frissítés: Úgy tűnik, Madonna korábban a Lady Gaga-fanokat is feltüzelte azzal, hogy azt hangoztatta, segített megírni Gagának a Born This Way című számot. Ennél fontosabb, hogy vélhetően szélsőjobbos provokáció volt a bekiabálás és dobálás - legalábbis a francia nyomozóhatóság, a DST szerint - írja az Examiner. Ennek oka, hogy franciaországi turnéja alatt Madonna támadt a Marine le Pen vezette Nemzeti Frontot, vélhetően ezért történt meg a szervezett bosszú.