A vele született szívritmuszavara miatt ismét meg kellett műteni Majka szívét - számolt be a Blikk. A rapper-műsorvezető a lapnak elmondta, rosszullétei megint súlyosbodtak egy ideje, így nem maradt más választása. "A városmajori szívközpontba feküdtem be, ahol katéteres eljárással operáltak meg. Úgy nevezik ezt, hogy abláció. A combom artériáján keresztül vezették be a katétereket, majd a szívemnél elégették azt a részt, amely a ritmuszavart okozhatja. Nem volt valami kellemes érzés, de elkerülhetetlen volt a beavatkozás" - magyarázta Majka, aki már otthon lábadozik, és tízféle gyógyszert kell naponta beszednie.

"Sosem voltam valami nagy gyógyszerszedő, erre tessék, most marokszámra tömöm magamba. Bánatomban még egy-két felest sem ihatok, mert az orvosok szigorúan megtiltották az alkohol fogyasztását. Igaz, ahhoz sem lenne nagyon kedvem, mert a szívemnél a műtét mellett kicsit bevizesedett, az pedig fullaszt, vagyis nem vagyok éppen csúcsformában".

A kiesés a lehető legrosszabbkor jöhetett a rappernek, hisz nyár van, fellépéseket vállalhatott volna még az utolsó szezonban. Rá is fért volna, hiszen a Belehalok című új számával más módon nincs bevétele, mivel nem játsszák a magyar rádiók.