A reptérre tart Bruce Willis

MTI
2012.08.05. 13:12

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fog forgatni hétfőn Bruce Willis, ezért hétfőn korlátozni fogják az autóforgalmat a reptér területén, és egy buszmegállót is áthelyeznek ideiglenesen - közölte a Budapest Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.

A Die Hard miatt hétfőn hajnali négytől délelőtt 11-ig részleges lezárásra kerül a repülőtér érkezési szintjén a 2-es terminál előtti forgalmi sáv egy része a 2A terminál és a 2B terminál bejárata között.  A parkoló felőli oldalon, a külső sávban a közlekedés forgalomirányítás mellett zajlik majd. Az érkezési szintre kizárólag a Budapest Airport engedélyével lehet behajtani.

Ezzel egy időben ideiglenesen megállási tilalom lép életbe a két terminál közötti területen a parkoló felőli oldalon. A forgatás ideje alatt a két terminál közötti járdaszakaszon gyalog nem lehet közlekedni, az utasok az épületen belüli folyosót használhatják. Az indulási és az érkezési szint felhajtója előtt a rendőrség ellenőrzi a gépjárművek behajtását.

A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, 86 napon át, több helyszínen folynak a produkció munkálatai. A forgatás Magyarországon augusztus végéig tart.