Szűcs Judith a Blikknek mesélte el, mennyire büszke a testére. "Talán genetikai hiba, vagy csoda, attól függ, honnan nézzük, hogy így nézek ki. Családi örökség lehet a külsőm, a bátyám, Szűcs Antal Gábor (62) gitáros is fiatalos. Mindezt pedig úgy értem el, hogy életem nagy részében nem sportoltam semmit."

Szűcs 50 évesen kapott rá a plasztikai sebészetre, azóta rendbe hozatta a szemhéját, a mellét, és egy kis botox segítségével tuningolta fel magát.

"Ötven évesen kezdtem a műtétek sorát, szemhéjplasztikával. Aztán a mellemet is megműttettem, de túl nagyra sikerült. Kicsi vagyok én a hatalmas keblekhez, csak százhatvankét centisre nőttem. Utána Dr. Krasznai Zsolt kicserélte az implantátumot egy kisebbre, majd egy idő után még kisebbet csináltattam. Még a botoxhoz is fordultam, de mindez szerintem nem szégyen."

A cikkből az is kiderült, hogy Szűcs gondosan megtervezi, mikor látogatja meg kedvenc sebészét.

"Mindig megnézem a Holdnaptárat: a növekvő Holdnál kell műteni, mert akkor gyorsabban gyógyulnak a sebek. " - osztotta meg az énekesnő, aki azt is elmondta, tökéletesnek érzi magát.