Megszüntették az eljárást Fekete Pákó (Lapite Oludayo) ellen, akit kábítószerrel való visszaéléssel vádoltak meg - írta meg a jó hírt a Blikk. A Didikirályt kilenc hónapja vádolták meg, mert hűtőszekrényében a rendőrök amfetamint találtak. A szövevényes ügy egy birtokháborítással kezdődött, mert érvényes szerződése ellenére Feketét ki akarták rakni bérelt lakásából, melyet excsaja, Ágica nővérétől bérelt. Mivel Pákó nem távozott, ezért lecserélték a zárat. Fekete hívta a rendőröket, akiket az ott tartózkodó ex megkínált hideg vízzel, és hogy-hogy nem, a hűtőben némi kábítószerre bukkant, amit meg is mutatott a rendőröknek.

" Miután birtokháborítás történt, hívtam a rendőrséget, hogy segítsenek. A kiérkező rendőrök elkísértek Kispestre Ágicáékhoz, majd az anyóssal együtt jöttünk vissza a zuglói lakásba. Ágica a rendőröket vízzel kínálta, majd amikor a jégkockákat kereste, felkiáltott, hogy nézzék, mit találtam! A hűtőből egy csomag kábítószernek tűnő port vett elő. Kértem a rendőröket, hogy most mindnyájan menjünk be vérvételre, ugyanis nem drogozom, semmi közöm sincs a dologhoz. Kizárólag engem vittek be, mert az enyém volt a lakás. Feljelentést tettem, és alávetettem magam a vér- és vizeletvizsgálatnak. Az eredmény természetesen negatív volt, nem találtak semmit a véremben. Most szüntették meg végérvényesen a nyomozást ellenem." - nyilatkozta a vádak alól felmentett rapper.

A nigériai énekes nem járt jól a bérelt lakással, mióta szétmentek gyerekének anyjával, azóta egyre több bosszúság éri. Februárban a villanyórát szereltették le a lakásból, így jó ideig áram nélkül maradt Pákó.

Feketének nem ez volt az első drogügye, tavalyelőtt egy drograzzia során végeztek rajta drogtesztet, de az eljárást akkor is megszüntették ellene.