A Velvet értesülései szerint kedd délben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, azaz Lorenzo, a Való Világ első szériájának játékosa, akit olyan súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni. A hírt Majka is posztolta a Facebook oldalán. A műsorvezető nem volt baráti kapcsolatban Gerzsényivel, de a hír őt is megrázta.

A Pest Megyei  Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedd délben az 51. számú főúton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 28 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsijával az 5202. számú úton Bugyi irányából. A kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a főúton Budapest irányába - motorkerékpárjával - szabályosan közlekedő 40 éves férfinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a motorkerékpár vezetőjét, súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, aki a mai napon a gondos ápolás ellenére elhunyt. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit. A rendőrség ugyanakkor nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a baleset egyik sérültje azonos lenne VV Lorenzóval.

Gerzsényi László 30 évesen került be valóságshow első szériájába, ahol Ágival keveredett össze, de egy egyiptomi út betett a kapcsolatuknak. Hiába a homok, a hurgadai luxusszálloda, Lorenzo csak a szörfölésnek hódolt, így Ágival az út végére véget is ért a kapcsolatuk, így Lorenzo visszatért akkori barátnőjéhez. A mindenki által kedvelt villalakó később megházasodott és 2010-ben egy kisfia, később egy lánya született. Nem tagadva meg régi szenvedélyeit, a motorozást és a quadot, nyitott egy quadpályát és egy motorosboltot, és állítólag két topless bárja is volt. Sokáig készült a Dakar-ralira, de végül nem indult el rajta. Családjával Délegyházán élt.