A Szigetre boldog-boldogtalan kimegy, így tett Bródy János is. Az énekes szerdán bulizott kint, meghallgatta Kiss Tibit és a Quimbyt, közben pedig lelkesen pálinkát kóstolt - számolt be a hírről a Bors.

"Mindig figyeltem arra, hogy ne szigetelődjek el, ne zárkózzam egy elefántcsonttoronyba, mint sok kollégám. Szeretek a közönséggel egy cipőben járni. Sosem tervezek előre, hogy mit kell megnéznem, inkább csak szörfözöm, mint a neten. A Sziget számomra olyan, mint egy hatalmas házibuli, sok rég nem látott baráttal és új emberekkel is találkozom. Az a több évtizedes, bevált praktikám, hogy egy nap csak egyféle italt iszom. Nem szabad keverni, s akkor nem lesz baj másnap. Egy híres hazai pálinkafőző cég vendége voltam szerdán, többször. " - nyilatkozta Bródy, aki a lap szerint igencsak jól érezte magát.

A Blikk Nagy Kristóf Bozontot kapta el a Szigeten, aki csajával fogadott egymásnak örök hűséget. A Megasztár hatodik szériájának szerelmesei már össze is költöztek, és most már az oltár elé is álltak.