Rácz Béla, azaz VV Béci, vagy Young-G és egykori barátja Düki összebalhéztak a pénzen. A Blikk mai híre szerint Düki beperli Ráczot, mert egymillió forinttal kevesebbet kapott közös dalukért, mint kellett volna.

A vita azon robbant ki, hogy a szerzői jogvédő felé úgy jelentették be, hogy a jogdíjakon fele-fele arányban osztoznak. Aztán elkészült a Legnagyobb című szám, melyből Rácz szerint sokkal kevesebb jár a társszerzőnek.

Düki korábban a Blikknek nyilatkozott az ügyben. "Igazság szerint ennek a dalnak a jogdíjából 70 százalék illetett volna meg engem, de mivel ebben a szakmában az a szokás, hogy felezünk, így én is ezt javasoltam. Megegyeztünk, de elkövettem azt a hibát, hogy bíztam Béciben. Aláírtam egy olyan szerződést, amelyen csak a nevünk szerepelt, de később magának 82 százalékot, nekem pedig 18-at írt be.Már felvettem a kapcsolatot az ügyvédemmel, akivel pert indítottunk. Bécivel azóta nem is beszéltem, egyszerűen nem áll szóba velem."

Rácz Young G nem tud arról, hogy beperelték. "Tegye bátran, de ha ő így, akkor én is így. Nagyon jól tudja Düki, hogy mire vagyok képes, és tisztában lehet azzal, ha ez így folytatódik, az már hitelrontás, az pedig következményekkel jár."