A Story4-en futó Szerencsekereket sokáig Árpa Attila és Klausmann Viktor vezette, de úgy tűnik, a csatorna úgy döntött, lecseréli a műsorvezetőket, mégpedig Szulák Andreára - közölte a hírt a Bors.

"Szeretettünk volna valami újjal, valami meglepetéssel előrukkolni, változatosságot vinni a Szerencsekerékbe. A Story4 tökéletesen elégedett volt az Árpa Attila, Klausmann Viktor párossal, a műsor indulásakor soha nem látott nézettséget produkáltak. Tervezünk velük, számítunk a munkájára a későbbiekben. A mostani egy extra széria" – nyilatkozta a Borsnak  Sándor András, a csatorna kommunikációs osztályának munkatársa.

Szulák Andrea természetesen nagyon örült a felkérésnek. "Mindig nagyon megtisztelő, ha eszébe jutok a műsorkészítőknek, de különösen manapság, amikor minden nézőért ádáz harc folyik a csatornák között. Remélem a Story TV-nél is beváltom a hozzám fűzött reményeket, hiszen örömmel hallom, hogy például az Activity nyári ismétlései is nagy nézettséget hoznak, amire igazán büszke vagyok. A tavaszi műsorokkal kapcsolatban pedig csak annyit mondok: nagyon jólesik, hogy gondolnak rám."A csatorna egyébként sokáig munka nélkül tartotta állományban az énekesnőt, aki fizetést is kapott, dolgoznia azonban nem kellett.

Árpát azért nem kell félteni, könyve nemrég jelent meg, és  állítólag milliókat kap a Die Hardban való szerepléséért is.