Brad Pitt és Angelina Jolie hónapok óta készülnek az esküvőre, melyet a hírek szerint Pitt szervez. Az esküvő időpontja még nem ismert, de gyanús, hogy a család egy része franciországi birtokára utazott. Már megérkeztek Pitt szülei, ott van Robert Procop ékszerész, aki Jolie  jeggyűrűjét tervezte a vőlegénnyel közösen, és még sokan mások.

A család hivatalosan azért gyűlt össze, hogy megünnepelje Pitt szüleinek 50. házassági évfordulóját, de a hírek szerint egy másik ünnepségre kerül sor.

A Sunnak nyilatkozó jólértesült szerint Brad azért jött Franciaországba, hogy szervezze az esküvőt, de már mindenki a helyszínen van. Azt mondják Jane és Bill miatt, de sokan úgy vélik másról van szó. Főleg úgy, hogy Angelina ékszerésze is itt van.

A pár 2005-ben jött össze, hat gyerekük van, és az eljegyzésre áprilisban került sor. A tervek szerint a szűk család körében mondják majd ki a boldogító igent a Chateau Miravalban. A vendégek listája meglehetősen rövid, talán ha 20 embert hívtak meg, köztük George Clooney-t.

"George és Brad a legjobb haverok, ezért elképzelhetetlen, hogy George hiányozzon. Úgyis nem messze él innen, Olaszországban, egy óra alatt átrepülhet Marseillebe. " - nyilatkozta az ismeretlen forrás. Clooney egyébként nem baromkodhat az esküvőn, ugyanis a mennyasszony megtiltotta neki, hogy elrontsa a nagy napot.