"Olyan leszek a tesztoszterontól, mint Hulk, a filmhős. Siófokon a múltkor teljesen felpörögtem. Belekötöttem mindenkibe az utcán, de be is csicskultak tőlem rendesen. Senki sem mert ellentmondani" – magyarázta VV Cristofel a Vasárnapi Blikknek a szteroidinjekciók hatását. A volt valóságshow-hős lassan egy hónapja lövi magát hol legálisnak, hol illegálisnak mondott szerekkel, amik miatt nemrég már orvost is kellett hívni hozzá.

"Öt kilo izmot pakoltam magamra, sőt nőttem is két centit az injekcióktól, meg persze az edzéstől. Élvezem, hogy megnéznek az utcán. Durván jó a testem!" – fakadt ki a lapnak. Az említett agresszivitását viszont csípik a nők, "elkapom és nyakon csókolom őket, az nagyon bejön nekik". Cristofel még másfél hónapig akarja "tolni a cuccot", aztán leáll az éppen legális anyag lövetésével. A hétvégén is tervez egy löketet, talán épp ezekben a percekben döfi a tűt a saját fenekébe.

Korábban a szintén gyúró O.G. Duckkal együtt a Tv2 Mokkájában Cristofel már kifejtette a Hulk-hasonlatot, érdemes rászánni a videóra azt a 8 percet!